Solidago    

 

Solidago Design maahantuo upeita koristeita ja kalusteita kotiin ja puutarhaan.

Tutustu mallistoomme ja kysy lisää tuotepalvelustamme info@solidago.fi.

 

 

 

Ruosteinen kukka

 

Kaipaatko ruosteista romantiikkaa puutarhaasi? Tämä 160 cm korkea kukka tuo iloa myös niille, jotka eivät saa oikeita kasveja kasvamaan. Säänkestävä koriste painetaan maahan haluttuun syvyyteen. Voit "istuttaa" kukan myös ruukkuun!

 

Tuotenro 247, hinta 39,50 euroa

 

 

 

Sydänkoriste

 

Maahan painettavien mustanruskeiden koristeiden avulla voit rajata pihassa alueita tai korostaa kauniita näkymiä. Näiden 150 cm korkeiden kaunottarien avulla voit myös tukea kasveja. Sydän on koristeessa nurinpäin, mutta puutarhassasi varmasti oikealla paikallaan!

 

Tuotenro 239, hinta á 22,50 euroa

 

 

 

Kivisydän

 

Harmaa kivisydän on kova mutta kaunis. Sydän seisoo kolmen piikin varassa maahan painettuna ja sen voi laittaa seisomaan omilla jaloillaan myös kivilaatoille tai parketille.

 

Tuotenro 232, hinta 47,50 euroa

 

 

Rautavoikukka

 

Pienempi rautavoikukka on 42 cm leveä ja suurempi 62 cm. Nämä harmaat voikukat eivät leviä puutarhassa, mutta koristavat sitä kauniisti. Voikukilla voit luoda tunnelmaa myös kotiisi, kokeile nostaa kukka seinälle taulun tilalle!

 

Tuotenro 234 (42 cm) 45,50 euroa

Tuotenro 235 (62 cm) 75,50 euroa

 

 

Pöytälyhty

 

Tämä tummanruskea pikkulyhty pysyy pystyssä myös saariston kovassa tuulessa. Lyhdyn sisällä oleva lasi suojaa tuikkua. Lasiin voit vaihtelun vuoksi laittaa kynttilän tilalle kukka-asetelman.

 

Tuotenro 240, hinta 32,50 euroa

 

 

 

 

 

Oksa

 

Eikö pihaasi mahdu lehtipuita tai haluatko niitä lisää? Oksan harmaa lehtikuvio kaunistaa puutarhaa, mutta ei tuota syksyllä tuskaista haravointia. Oksa painetaan maahan haluttuun syvyyteen. Oksalla voit tuoda myös puutarhan sisälle, laita se nojalleen vaaleaa seinää vasten.

 

Tuotenro 238, hinta 52,50 euroa

 

 

 

 

Pallokoriste

 

Maahan painettava 150 cm korkea mustanruskea koriste on kaunis sellaisenaankin, mutta voit täyttää sen esimerkiksi sammalella tai koristella kristalleilla. Merkkaa palloilla vaikkapa polun reunat .

 

Tuotenro 233, hinta 22,95 euroa

 

 

Pöytäkoriste/tarjotin

 

Laita alustoille ruukku tai tuikkulasi ja niihin kukkia tai kynttilöitä ja nosta rautakoriste ulos tai vaikkapa keittiön pöydälle. Tarjottimen keskellä on tilaa vaikkapa sammalille tai kuten kuvassa, pääsiäismunille.

 

Tuotenro 237, hinta 120 euroa

 

 

 

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, hinnat vapaasti varastossamme Helsingissä ja Loviisassa,

maksuehto sopimuksen mukaan. Jälleenmyyjille hinnat ja ehdot erillisen sopimuksen mukaan.

 

Solidago Oy

puh 045 670 6704

info@solidago.fi